En hånd velger kundereisehelt bladet blant en mengde magasiner

Innsikt

Innsikt, reportasjer og nyheter fra Inselo universet

Kjære leser!

Velkommen til vår innsikt- og aktueltside. Her finner du artikler og nyhetssaker om oss, kundene våre og deres kundereiseopplevelser. God lesning :)

Vis alle
Bærekraft
Forbrukertips
Innsikt
Nyheter
Teknologi

Suksesshistorie RiksTV

Vår første kunde og suksesshistorie er RiksTV.

Kundecaser - Noen av våre suksesshistorier

Telenor

Inselo startet sitt partnerskap med Telenor i 2019, og har siden den gang bygd dette sten for sten, ved å være en offensiv og samarbeidsvillig partner.

NextGenTel

Inselo forenkler hverdagen for NGT's egen organisasjon. Det gjør vi gjennom å tilby de rette logistikk- og installasjonsløsningene, både ved hjelp av teknikere men også fjernhjelp.

RiksTV

RiksTV var Inselo sin første kunde etter etableringen av selskapet i 2011. Gjennom gjensidig tillit til hverandre og et godt partnerskap har vi ikke sett oss tilbake.

Få et fortrinn i din bransje

Ved hjelp av våre tjenester kan selskaper i de fleste bransjer skape konkurransefortrinn gjennom å optimalisere sine kundereiser og skape bedre kundeopplevelser. Våre løsninger bidrar til potensielt høyere inntekter, bedre marginer og lavere risiko.

Internett, TV & Mobil

Endringene i bransjen krever nye måter å tenke kundeopplevelse på. Inselo hjelper deg med sammensatte konsepter innen installasjon, logistikk og kundeservice.

Netthandel

Skalering, kundeopplevelse og en bærekraftig profil og logistikk er nøkkelen for suksess fremover. Inselo hjelper netthandler med alle disse utfordringene.

Retail

Kundene er kravstore, og man må kombinere tilstedeværelse fysisk og på nett. Kundene forventer hjelp både med installasjon og montering. La oss hjelpe deg.

Energibransjen

Store endringer i bransjen med inntog av blant andre Tibber. Gode kundeopplevelser og det å kunne hjelpe kunden aktivt, blir viktigere enn noen gang. Vi har løsningene.

Bygg, industri og installasjon

Sterk konkurranse og krav til effektivisering og gode kundeopplevelser utfordrer deg. Inselo har løsninger som hjelper enhver bedrift med disse utfordringene.

Forsikring og bank

Kunder er mindre lojale enn før.En god kundepleie hvor du aktivt hjelper og gir råd, er nøkkelen til å skape konkurransefortrinn. Vi har løsningene.

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024