Fleksible og skreddersydde løsninger gir deg konkurransekraft

Pandemien har satt sine spor, blant annet ved at flere jobber hjemmefra. Kundefornøydhet og nettilkopling som ikke faller ut, blir viktigere enn noen gang. 5G, med ubegrenset data, trådløst bredbånd og fortsatt utbygging av fibernettet har preget utviklingen de siste årene. Inselo hjelper TV- internett- og mobilbransjen med et bredt spekter av modulbaserte tjenester for bærekraftig logistikkhåndtering. Det kan være salg, kundeservice og installasjon, alt med topp score på kundefornøydhet. Våre løsninger bidrar til mer fornøyde kunder, bedre bærekraftsprofil og lavere kostnader for våre oppdragsgivere.

Den ultimate kundeopplevelsen

Inselo leverer et unikt konsept, der vi selger tjenesten for dere og booker installasjonstid i salgsøyeblikket med en av våre teknikere. Vi kan kjøre virtuell befaring, om nødvendig. Dette skaper en mer profesjonell, enklere og unik kundereise, som beviselig gir færre kanselleringer, mindre administrasjon og mer fornøyde kunder. Det er dette vi Inselo kaller å skape magi!

Vi gjør logistikk enkelt

Inselo er Norges største og beste logistikk-aktør innen TV- mobil- og internettbransjen. Både Telia, RiksTV, Altibox, NextGenTel, Eidsiva, Obos Opennet har valgt oss. Vi har blitt eksperter på dette segmentet, fordi vi siden oppstarten i 2011 har tatt våre oppdragsgiveres kundereiser, og ikke minst bærekraftsutfordringer på alvor. Vi er en nøytral og fleksibel aktør som tilpasser oss din bedrifts utfordringer. Vi integrerer våre løsninger med dine systemer, ved hjelp av vårt interne IT team. Vi har fokus på at logistikken alltid skal fungere, uansett sesongvariasjoner og kampanjer. Vi kan håndtere din distribusjon, er eksperter på returprosesser og skreddersyr lagerløsninger basert på dine behov.

Installasjon med ekstrem kundefornøydhet

Vi er ekom- sertifisert og leverer installasjoner av trådløst bredbånd, parabol og fiberfortetting for Telenor, NextGenTel, Bitpro, Allente, Bigblu og Chilimobil. Vårt landsdekkende nettverk av kundereisehelter scorer 9,3 av 10 i kundetilfredshet. Vi fokuserer på det som er viktig for kunden; rask booking, kort leveransetid med oppmøte på avtalt tidspunkt, og ikke minst tid til god kommunikasjon og opplæring mot kunden, som er det viktigste elementet i kundereisen! Ta dette på alvor du også og kontakt oss i dag.

Lær mer om vårt installasjons konsept

Smart kundeservice med en magic touch

Bruk ekte helter i din kundeservice, i stedet for en chatbot som 39% av kundene irriterer seg over. Inselos kundereisehelter har lang erfaring og er eksperter på å håndtere hele eller deler kundeservice- arbeidet for våre oppdragsgivere. Vi tilpasser oss deres behov og integrerer oss med deres systemer for å løse deler av kundereisen eller overflow oppgaver. Gjennom vårt smart kundeservice- konsept får du kun variable kundeservice- kostnader, betalt enten per time eller per henvendelse. Vi har bred erfaring med å drive salg, kundeservice og rådgivning for kunder over telefon og ved hjelp av Techsee over video. Vi lover å være dine aller beste ambassadører og utfordre dere i jakten på å optimaliserte kundereiser som gir høyere kundefornøydhet, høyere inntekter og ofte lavere kostnader.

Lær mer om vårt kundereisesenter konsept

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024