Industri, installasjon og bygg

Øk din konkurransekraft gjennom outsourcing

Alle bedrifter må i dag sette kunden først for å kunne konkurrere. Samtidig er det krav til effektive tilbudsprosesser, god prosjektstyring og høy utnyttelsesgrad på de som utfører jobben. Inselo kan overta og forbedre mange av deres prosesser, noe som vil gi deg mer fornøyde kunder, og en mer effektiv og konkurransedyktig bedrift.

Leadsoppfølging og onboarding av kunder

Mange selskaper mister kunder fordi de er dårlige på oppfølging av leads. Man glemmer, eller har ikke tid til å følge opp de potensielle kundene på en god måte. Vår ekspertise er å følge opp tilbudsprosesser systematisk. Dette sørger for en høyere treffprosent som leder til høyere salg. Etter som du selv ikke trenger å følge opp leadsene, får du mer tid til inntektsbringende arbeid. Vårt team kan også utføre bookingen av oppdragene for deg i salgsøyeblikket.

Kontakt oss for å lære mer om hva vi kan gjøre for deg

Fleksible lagerløsninger

Vi kan skreddersy lager, retur og distribusjon etter ditt selskaps behov. Det ligger mye tid og potensiell inntjening i å effektivisere og samle lagerdriften hos en profesjonell partner. Våre lagerløsninger driftes av personell med teknisk kompetanse. Vi kan håndtere henvendelser direkte fra montører/teknikere. Du får tilgang til lager 24/7 med eget mottak for teknikere. Vi jobber gjerne direkte i ditt system. Varemottak blir håndtert av oss, med lagerstyring i OnGoing (WMS).

Ta kontakt for å lære mer om hvordan du kan effektivisere

Virtuell guiding

TechSee bygger bro over det visuelle gapet man får ved kun bruk av telefon. For å hjelpe optimalt, må man kunne se og høre kunden. Vi bruker TechSee både for å guide kunder direkte via Internett. Vi bruker det også for å guide installatører, dersom det er behov for det. Ved å hjelpe teknikere digitalt, unngår man dobbeltbesøk og unødvendige reiser. Verktøyet skaper mer fornøyde kunder og høyere effektivitet. Inselo tilbyr bruk av verktøyet gjennom vår kundeservice. Alternativt kan du også kjøpe lisenser for dine egne agenter, om du ønsker det.

Smart kundeservice med en magic touch

Bruk ekte helter i din kundeservice, i stedet for en chatbot som 39% av kundene irriterer seg over. Inselos kundereisehelter har lang erfaring og er eksperter på å håndtere hele eller deler kundeservice- arbeidet for våre oppdragsgivere. Vi tilpasser oss deres behov og integrerer oss med deres systemer for å løse deler av kundereisen eller overflow oppgaver. Gjennom vårt smart kundeservice- konsept får du kun variable kundeservice- kostnader, betalt enten per time eller per henvendelse. Vi har bred erfaring med å drive salg, kundeservice og rådgivning for kunder over telefon og ved hjelp av Techsee over video. Vi lover å være dine aller beste ambassadører og utfordre dere i jakten på å optimaliserte kundereiser som gir høyere kundefornøydhet, høyere inntekter og ofte lavere kostnader.

Lær mer om vårt kundereisesenter konsept

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024