Nyheter

 | Forbrukertips

Inselo leverer elektrikertjenester for Tibber sine kunder

Andres Salazar

2023-11-08
(2 minutter lesetid)
Fornøyd Tibber Kunde med sin nye lader ferdig installert sammen med kundereisehelten og elektrikeren Leik Sune Marchant

Inselo og Tibber har inngått samarbeid om å installere elbilladere og andre elektrikertjenester for smart strømstyring. Inselo installerer allerede varmepumper for Tibber sine kunder og er en viktig sparringspartner i jakten på optimalisering.

Samarbeidet mellom Tibber og Inselo er en stor fordel for kundene, som gjennom samarbeidet får tilgang til moderne og miljøvennlige løsninger for hjemmet ferdig installert. Både Inselo, Tibber og elektrikerne er svært fornøyde med samarbeidet, som de mener skaper gode opplevelser og varige verdier.

Partner manager i Tibber Norge Gabriele Caccia er imponert over arbeidet, kvaliteten og rådgivningen fra Inselo.

- Inselo ekspertise og engasjement har imponert oss helt siden vi innledet samarbeidet. De har vist seg å være en perfekt partner for oss i arbeidet med å gi forbrukere mulighet til å bruke strøm på en smartere måte. Vi gleder oss til å fortsette det gode samarbeidet og gi enda flere verktøyene de trenger for å ta kontroll over strømforbruket sitt, sier han entusiastisk.

Også COO i Inselo, Terje Stokke, er svært fornøyd med samarbeidet med Tibber.

- Vi er stolte over å være en del av Tibbers nøkkelpartnere. Vi deler deres visjon om å gjøre strømforbruket mer effektivt, miljøvennlig og økonomisk. Vi ser på dette som en langsiktig relasjon, der vi sammen kan utvikle oss og tilpasse oss markedets behov. Vi har et sterkt fokus på å optimalisere kundereisene sammen og levere magiske kundeopplevelser til Tibbers kunder. Vi tror på å bygge sten for sten og skape varige verdier, forteller han engasjert.

Elektrikern Oslo AS har fått æren av å være en av de første i Inselo nettverket som installerer for Tibber.

-Vi gleder oss til å fortsette være Tibber og Inselo sine beste ambassadører i Oslo og Viken, sier Can Andreassen på vegne av firmaet.

Trenger du hjelp med å optimalisere dine kundereiser eller har behov for en elektriker, ta kontakt. Er du del av et elektrikerfirma som ønsker å bli en del av vårt community og installere for kjente merkevarer som Tibber, ta kontakt da vel.

Skjermbilde fra Tibberstore hvor du nå kan bestille elbillader med installasjon fra Inselo

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024