Nyheter

Pilotering av elektrikertjenester er godt i gang

Terje Stokke

2023-03-31
(4 minutter lesetid)
Installasjon av smart termostater hos Emil Hansen-Ervik
Installasjon av smart termostater hos Emil Hansen-Ervik

Inselo jobber aktivt med å bygge riksdekkende elektrikernettverk i hele Skandinavia. Vi er nå i pilotfaser for partnere og oppdragsgivere.

Våre oppdragsgivere, installasjonspartnere og vi i Inselo ser et stor behov for å kunne levere gode kundereiser innen elektrikertjenester.

-Vi rekrutterer aktivt, og nye elektrikerpartnere blir daglig innlemmet i vårt community. Vi gleder oss til å fore disse med spennende elektrikeroppdrag, forteller Eva Åsheim, som jobber som rekruttør ved vårt kundereisesenter i Kristiansand. 

Vi gjennomfører i disse dager pilot installasjoner for å jakte læring som kan optimalisere kundereisen. Denne uken var vi hjemme hos Emil Hansen-Ervik som jobber som leder i Consumer Rollout & Delivery i Telenor. Han ønsket å teste deler av vår nye elektrikertjeneste-portefølje. Disse tjenestene vil også bli tilbudt Telenor sine kunder. 

-Det er topp at Inselo kan tilby kundene våre merverdi igjennom gode elektrikertjenester. Selv merker jeg at det ikke alltid er så lett som det burde vært å finne dyktige elektrikere i jungelen der ute. Våre kunder opplever nok ofte det samme. Vi gleder oss til å bli en viktig del av Inselo sin elektrikerreise, forteller Emil. 

Vår elektrikerpartner Bruno Kwizera har fått i oppdrag å installere smarte termostater i hele huset til Emil. Bruno er en typisk Inselo partner. Han har kunden i fokus, og forstår viktigheten av å gi gode råd. Dette har han blant annet lært gjennom sin bakgrunn i Elkjøp. Han gleder seg til den videre reisen med Inselo.

-Vi har så langt gjennomført noen suksessfulle pilotoppdrag sammen med dere. Vi ser virkelig frem mot videre samarbeid i årene som kommer. Dere har mange spennende oppdragsgivere, sier Bruno entusiastisk, mens han skrur opp den siste av i alt 7 termostater.

Er du en elektriker som har kunden i fokus og ønsker å samarbeide med oss, eller selger du tjenester som trenger elektriker. Ta kontakt med oss i dag.

Elmaker elektro en stolt partner av Inselo

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024