Suksesshistorie Telenor

Bransje: Telecom Tjenester: Installasjon og kundeservice Hvor: Hele Norge

Mål: Utvikle et partnerskap med fokus på optimale kundereiser

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor innhold- telekommunikasjon- og datatjenester. Telenor har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Telenor jobber hver dag for å lede an i digitaliseringen av Norge, og for å få til dette trenger de dyktige partnere som kan installere de nye produktene. Inselo startet sitt partnerskap med Telenor i 2019, og har siden den gang bygd dette sten for sten, ved å være en offensiv og samarbeidsvillig partner. Inselo er i dag en viktig medspiller for Telenor gjennom vår rammeavtale. Inselo leverer trådløst bredbånd og fiber installasjoner, i tillegg til WiFi hjelp og dekningsmålinger for Telenor i Norge. Ut over dette, er Inselo en viktig pådriver og rådgiver for forbedringer i Telenors totale kundereiser. Det sikres gjennom et tett samarbeid og kontinuerlig forbedringsarbeid med Inselos learning loop- metodikk.

Våre resultater:

Innovasjon

Inselo er rådgiver som utfordrer Telenor til å bli bedre, gjennom forslag om nye metoder og konsepter som skaper bedre kundeopplevelser.

Kundefornøydhet

Inselo har utført flere titalls tusen installasjoner for Telenor med en kundefornøydhet på 9,3 av 10. 54% av alle kunder har svart på målingen. Inselo leverer også topp på andre KPIer.

Fellesskap

Godt og bærekraftig samarbeid som leder til positive ringvirkninger for Telenor, Inselo og våre små installasjonspartnere som gir alt hver dag som Telenor sine beste ambassadører.

We create together

– Dette er det jeg er mest stolt av i Telenor, sier Trygve Jarholt, partner ansvarlig i Telenor AS, og peker mot verdikoden. Verdiene stiger fra gulvet mot taket: Keep promises, Be respectful, Always explore og Create together. – Verdisynet deres sammenfaller perfekt med vårt. Det er nok en av årsakene til at samarbeidet går så bra, sier CEO i Inselo, Jan-Ole Skubberud, og stiller følgende spørsmål til Trygve: – Føler du vi i Inselo lever opp til ordene? – Helt klart. Inselo er en spennende og annerledes partner som kommer inn med en ny tilnærming og annen innsikt enn de tradisjonelle partnerene vi har hatt, både når det kommer til kundeopplevelsen men ikke minst hvordan dere utvikler bransjen. Dere utfordrer oss på en positiv måte, forteller Trygve entusiastisk før han spør Jan-Ole om ikke også Telenor er med på å utvikle Inselo som selskap. – Oh Yes. Samarbeidet med Telenor bidrar til å gjøre oss til et enda mer profesjonelt selskap. Dere har hjulpet oss både på kvalitet og HMS- området. Ikke minst er dere nå en viktig sparringspartner for oss på bærekraft. Sammen blir vi bedre gjennom gjensidig læring, svarer Jan-Ole. Trygve drar på smilebåndet og nikker samtykkende.

Inselo leverer fantastiske kundeopplevelser og utfordrer oss i å skape ennå flere av dem med innovative konsepter og løsninger

-- Petter Schive - Direktør Telenor

Positive kundeopplevelser

Inselo har fokus på å skape magiske opplevelser for hver enkelt kunde. At dette er en realitet har også Telenor bitt seg merke i. – Merkevaren Inselo er for meg en positiv kundeopplevelse. Når vi går igjennom data og sammenligner dere med andre, ser vi at Inselo har en betydelig høyere score enn alle de andre, forteller en engasjert Trygve Jarholt i Telenor før han utbroderer: – Det er fantastisk at dere har et økosystem hvor dere aktivt følger opp alle kundene og installatørene. Telenor er veldig fornøyd med at Inselo de siste årene har hjulpet så mange fornøyde kunder med å få opp sitt trådløse bredbånd. Dette har vært kritisk for Telenor. Trygve og resten av Telenor setter stor pris på hvordan Inselo aktivt deler bilder og historier fra hverdagen til kundereiseheltene som skaper de positive kundeopplevelsene. Om det er kjørende på slalåmski til en av de mange hyttene som har fått bredbånd det siste året, eller om det er kaffe og vafler med en fornøyd kunde. Inselo og våre kundereisehelter ser frem mot å skape enda flere magiske kundeopplevelser i årene som kommer.

Noen glimt fra hverdagen som Telenor ambassadør

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024