Forsikring og Bank

Skap magiske kundeopplevelser ved hjelp av Inselo

Kundene og teknologien endrer seg i en finansbransje preget av omstilling og digitalisering. Bank- og forsikringskunder er ikke like lojale som før, og det stilles nye krav til bransjen. Man må levere det lille ekstra for å skille seg ut. Bransjen må utvikle nye, tjenestebaserte modeller, innovative produkter og legge større vekt på å hjelpe kundene med rådgivning. Inselo kan hjelpe deg med å utvikle porteføljen til fysiske produkter, i tillegg til å hjelpe ditt kundesenter. Vi kan også fungere som dine virtuelle rådgivere overfor kundene.

Virtuell rådgiver for bedre kundeopplevelser

Hvorfor ikke utføre skadebefaringer digitalt? Eller drive kundepleie og mersalg ved å gi kunder digital rådgivning om hvordan de bedre kan sikre og utvikle sine verdier? Virtuell rådgivning gjennom TechSee bygger bro over det visuelle gapet mellom kunder og kontaktsentre. Servicemedarbeiderne kan se hva kundene ser gjennom smarttelefonkameraene deres. Alternativt kan du speile mobilskjermen og gi veiledning i bruk av apper og utfylling av skjemaer. Dette skaper mer fornøyde kunder og muligheter for mersalg! Du kan kjøpe lisenser for ditt kundesenter, alternativt la våre kundereisehelter utføre rådgivningen for deg.

Kontakt oss for en demonstrasjon

Smart kundeservice med en magic touch

Bruk ekte helter i din kundeservice, i stedet for en chatbot som 39% av kundene irriterer seg over. Inselos kundereisehelter har lang erfaring og er eksperter på å håndtere hele eller deler kundeservice- arbeidet for våre oppdragsgivere. Vi tilpasser oss deres behov og integrerer oss med deres systemer for å løse deler av kundereisen eller overflow oppgaver. Gjennom vårt smart kundeservice- konsept får du kun variable kundeservice- kostnader, betalt enten per time eller per henvendelse. Vi har bred erfaring med å drive salg, kundeservice og rådgivning for kunder over telefon og ved hjelp av Techsee over video. Vi lover å være dine aller beste ambassadører og utfordre dere i jakten på å optimaliserte kundereiser som gir høyere kundefornøydhet, høyere inntekter og ofte lavere kostnader.

Lær mer om vårt kundereisesenter konsept

Selg fysiske produkter for en bedre kundeopplevelse?

Tenker du å starte egen nettbutikk for salg av fysiske produkter for sikrere og smartere hjem? Inselo kan ta seg av hele administrasjonen av webshopen, fra logistikken til kundeservicen. Om produktene må installeres, kan vi fikse det også.

Kontakt oss så drodler vi sammen

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024