Ikoner av bransjer Inselo jobber med

Energiselskaper

Er du klar for den nye verden?

Vi gjør energiselskaper mer konkurransedyktige

Energibransjen står midt i en stor endringsprosess og må tilpasse seg en helt ny konkurransesituasjon. Endringene drives av nye selskaper som innovative Tibber. Nye trender og forretningsmodeller for å skape mer energieffektive hjem, stiller bransjen overfor nye krav til kundeoppfølging. Inselo kan hjelpe dere med å bli klare for fremtiden allerede nå. Vi kan håndtere handel av produkter og tjenester for din merkevare, enten det er varmepumpe, smarthjem eller elbilladere. Verktøyet er våre tre konsepter innenfor logistikk, installasjon og kundeservice.

Installasjonstjenester skaper konkurransefortrinn

Om du selger produkter som trenger montering/installasjon, kan du gjennom å tilby komplett pakke øke dine inntekter og skape en bedre kundeopplevelse. Våre helter installerer blant annet varmepumper, elbilladere, robotgressklippere, smarthjem- komponenter, og utfører generelle monteringstjenester. Inselo har Norges beste nettverk av profesjonelle installatører. Våre kundereisehelter scorer 9,3 av 10 på kundetilfredshet.

Smart kundeservice med en magic touch

Bruk ekte helter i din kundeservice, i stedet for en chatbot som 39% av kundene irriterer seg over. Inselos kundereisehelter har lang erfaring og er eksperter på å håndtere hele eller deler kundeservice- arbeidet for våre oppdragsgivere. Vi tilpasser oss deres behov og integrerer oss med deres systemer for å løse deler av kundereisen eller overflow oppgaver. Gjennom vårt smart kundeservice- konsept får du kun variable kundeservice- kostnader, betalt enten per time eller per henvendelse. Vi har bred erfaring med å drive salg, kundeservice og rådgivning for kunder over telefon og ved hjelp av Techsee over video. Vi lover å være dine aller beste ambassadører og utfordre dere i jakten på å optimaliserte kundereiser som gir høyere kundefornøydhet, høyere inntekter og ofte lavere kostnader.

Lær mer om vårt kundereisesenter konsept

Inselo virtuelle kontaktsenter

Vårt kundesenter bruker Techsee fordi vi mener det er bedre å se enn kun å høre. Med ekstern visuell kundehjelp bygger Techsee bro over gapet mellom kunder og tradisjonelle kontaktsentre. Våre agenter kan se hva kundene ser gjennom smarttelefonkameraene deres, og visuelt gi råd og veiledning. Dette skaper mer fornøyde kunder, høyere effektivitet og flere magiske øyeblikk. Begge deler er bra for din merkevare.

Logistikksenter

Vi gjør logistikk enkelt for deg slik at du kan fokusere på andre ting. Vi er en nøytral logistikk partner som vet at logistikk er den viktigste støtteprosessen for en god kundereise. Vi er fleksible, tilpasningsdyktige og tåler store volum svingninger. Inselo leverer grønne og skalerbare logistikkløsninger fra Norges største lager. Vi er eksperter på gode returprosesser

Lær mer

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024