Header bilde av en lykkelig famile etter hjelp fra Inselo

Dette er Inselo

Et bredt tjenesteselskap som setter kundeopplevelsen først

Vårt formål

Vi jakter optimale kundereiser som skaper en bedre hverdag for alle. Lær mer om Inselo og hvordan vi etterlever formålet i hverdagen. Fra vår unik kultur, til hvordan vi jobber med sikkerhet og bærekraft. God fornøyelse!

Fakta om Inselo

Inselo er en outsourcing-partner og teknologisk plattform som leverer et bredt og modulbasert tjenestespekter innen kundeservice, installasjon og logistikk. Vi er 70 ansatte og 500 installasjonspartnere i Norge, Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor ligger på Berger like utenfor Oslo, og er samlokalisert med vår norske logistikkvirksomhet. Vårt nordiske kundesenter finner du i Kristiansand. I Sverige er landkontor lokalisert i Stockholm.

Ekte mennesker. Ekte helter

For å levere magiske kundeopplevelser, trenger vi mennesker som leverer det lille ekstra. Vi snakker om mennesker som står på for kundene hver eneste dag, i storm og stille. I Inselo skaper vi- og heier fram disse fantastiske menneskene. De er våre kundereisehelter. Hele vår bedriftskultur handler om å dyrke kundereiseheltene. Vi følger vår verdikode MAGI og Inselo Learning Loop i jakten på de optimale kundereisene.

Sustaanbility picture of the earth and the customer journey heroes

Bærekraftig utvikling

Vi i Inselo bidrar til et bedre miljø gjennom å levere og videreutvikle bærekraftige tjenester for våre kunder. Vi jobber også aktivt med å få ned egne utslipp knyttet til kjøring og forbruk. Vår Code of conduct er fundamentet i alt vi gjør. Vi bidrar i de lokalsamfunnene vi er til stede, og skaper trygge arbeidsplasser i Inselo og hos våre partnere. Sammen bygger vi kompetanse og et fellesskap for fremtiden. Alt er tuftet på gode verdier og med kunden og miljøet i fokus.

Dialog mellom eldre dame og besøkende installatør fra Inselo

Nordens beste merkevarer verdsetter å samarbeide med oss

Få bedre kundereiser og en enklere hverdag. Inselo tilbyr et bredt spekter av løsninger som gir din bedrift konkurransekraft.

Nordens beste merkevarer verdsetter å samarbeide med oss

telenor
elkjop
rikstv
Telia
tibber
power
futurehome
NextGenTel
alitbox
tufte
Ohmia Charging
coop
Vis Mer

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024