Header bilde av en lykkelig famile etter hjelp fra Inselo

Dette er Inselo

Et bredt tjenesteselskap som setter kundeopplevelsen først

Vårt formål

Vi jakter optimale kundereiser som skaper en bedre hverdag for alle. Lær mer om Inselo og hvordan vi etterlever formålet i hverdagen. Fra vår unik kultur, til hvordan vi jobber med sikkerhet og bærekraft. God fornøyelse!

Fakta om Inselo

Inselo er en outsourcing-partner og teknologisk plattform som leverer et bredt og modulbasert tjenestespekter innen kundeservice, installasjon og logistikk. Vi er 70 ansatte og 500 installasjonspartnere i Norge, Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor ligger på Berger like utenfor Oslo, og er samlokalisert med vår norske logistikkvirksomhet. Vårt nordiske kundesenter finner du i Kristiansand. I Sverige er landkontor lokalisert i Stockholm.

Ekte mennesker. Ekte helter

For å levere magiske kundeopplevelser, trenger vi mennesker som leverer det lille ekstra. Vi snakker om mennesker som står på for kundene hver eneste dag, i storm og stille. I Inselo skaper vi- og heier fram disse fantastiske menneskene. De er våre kundereisehelter. Hele vår bedriftskultur handler om å dyrke kundereiseheltene. Vi følger vår verdikode MAGI og Inselo Learning Loop i jakten på de optimale kundereisene.

Sustaanbility picture of the earth and the customer journey heroes

Bærekraftig utvikling

Vi i Inselo bidrar til et bedre miljø gjennom å levere og videreutvikle bærekraftige tjenester for våre kunder. Vi jobber også aktivt med å få ned egne utslipp knyttet til kjøring og forbruk. Vår Code of conduct er fundamentet i alt vi gjør. Vi bidrar i de lokalsamfunnene vi er til stede, og skaper trygge arbeidsplasser i Inselo og hos våre partnere. Sammen bygger vi kompetanse og et fellesskap for fremtiden. Alt er tuftet på gode verdier og med kunden og miljøet i fokus.

Dialog mellom eldre dame og besøkende installatør fra Inselo

Nordens beste merkevarer verdsetter å samarbeide med oss

Få bedre kundereiser og en enklere hverdag. Inselo tilbyr et bredt spekter av løsninger som gir din bedrift konkurransekraft.

Nordens beste merkevarer verdsetter å samarbeide med oss

telenor
elkjop
rikstv
Telia
tibber
power
futurehome
NextGenTel
alitbox
tufte
Ohmia Charging
coop
Vis Mer

Lær mer om Inselo

Inselo brandet elbil kjører på vei til et nytt oppdrag

Klimautfordringen

Lær mer om hvordan vi jobber med klimautfordringer

Far og sønn leser et tegneserieblad om kundereiseheltene

Samfunnsansvar

Lær mer om hvordan vi jobber med samfunnsansvar

Helikoptertur for en Inselo installasjonspartner på vei til dagens oppdrag

Sikkerhet & Kvalitet

Lær om hvordan vi jobber med HMS og kvalitet i Inselo

Kundereisehelt med rakett på ryggen

Jobb i Inselo

Les om mulighetene for jobb og karriere i Inselo

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2023