Vårt lederteam

Her er vi :-)

Vi er en uformell og uhøytidelig gjeng med bred kompetanse. Vi gleder oss til å gi råd som gjør det enklere å drive din virksomheten, og optimaliserer dine kundereiser. Ta gjerne kontakt med en av oss direkte i dag!

Jan-Ole Skubberud CEO Inselo holder foredrag

Jan-Ole Skubberud

CEO | Inselo Gruppen
Inselos nysgjerrige og lærevillige gründer er utdannet Radio & TV tekniker, med påbygning med bl.a. en MBA fra UIA og en master fra BI. Jan-Ole har lang erfaring fra flere topplederverv i IT og Telecombransjen. Han har etablert flere selskaper, deriblant Inselo og en lokalradio-stasjon.
Tel: +47 908 56 009
Terje Stokke COO Inselo fornøyd på reise

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Inselos visjonære globetrotter er utdannet siviløkonom fra BI. Terje har 15 års erfaring fra økonomi, forretningsutvikling og operasjonell ledelse i SN Power, ABB og Infocare. Terje samler på magiske øyeblikk og har derfor vært realitydeltager på Amazing Race. Han kan dessuten skryte av å ha besøkt >110 land.
Tel: +47 945 23 841
Silje Sevenius CFO Inselo

Silje Sevenius

CFO | Inselo Gruppen
Inselos friluftsinteresserte vakthund er hotellfagutdannet fra Sveits og har en Bachelor i Økonomi & Admin. Silje har over 20 års arbeidserfaring innen økonomi og ledelse i JurysDoyle Hotels, MasterFerries, NOV og Inselo. Silje har servert en god hotellfrokost til fotballkongen selv, Pelè.
Tel:
Andre_Olafsen CTO Inselo

André Olafsen

CTO | Inselo Gruppen
Inselos joviale altmuligmann og løsningsarkitekt har en bachelor i prosjektledelse og master i industriell økonomi og systems engineering. På fritiden bruker André sine kreative evner til å bygge hus og leiligheter på familietomten i Vesteråsen.
Tel: +47 414 11 213
Andres Salazar Direktør Inselo

Andres Salazar

Direktør | Inselo Norge
Inselos engasjerte kulturbygger er utdannet økonom med fordypning i forretningsjus fra UiA. Andres har over 15 års erfaring innen forretningsutvikling og ledelse for bl.a. Notar, Phonero og Inselo.
Tel:
Magnus Borg Growth Manager Inselo spiller golf

Magnus Borg

Business Development Manager | Inselo Sverige
Inselos gladlynte multitalent har mange års erfaring fra IT- og servicebransjen. Magnus har jobbet i mange ulike roller innen salg, prosjektering og forretningsutvikling for blant annet InfoCare, TeleComputing og nå Inselo. Magnus har 2 i handicap i golf og er alltid klar for en runde.
Tel: +46 73-448 87 22
Finn Rønning Growth Manager Inselo

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Inselos vinekspert og fiskeentusiast har en bachelor i pedagogikk og master programmer i prosjektledelse og innovasjon. Finn har over 30 års erfaring fra IT- og konsulentbransjen. Han har etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt, med operasjoner i 29 land.
Tel: +47 901 97 202
Mauricio Campos Kundereiserådgiver Inselo heier på Chile i fotball

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Inselos slepne chilenske playmaker har en bachelor i pedagogikk med coaching som spesialfelt. Mauricio har 20 års erfaring innenfor salg og rådgivning fra strøm- og telecombransjen, deriblant i Norges Energi og Ventelo. Mauricio er Inselos eneste lisensierte Fifa Agent.
Tel: +47 473 72 799

Fakta om Inselo

Inselo er en outsourcing-partner og teknologisk plattform som leverer et bredt og modulbasert tjenestespekter innen kundeservice, installasjon og logistikk. Vi er 70 ansatte og 500 installasjonspartnere i Norge, Sverige og Danmark. Vårt hovedkontor ligger på Berger like utenfor Oslo, og er samlokalisert med vår norske logistikkvirksomhet. Vårt nordiske kundesenter finner du i Kristiansand. I Sverige er landkontor lokalisert i Stockholm.

Ekte mennesker. Ekte helter

For å levere magiske kundeopplevelser, trenger vi mennesker som leverer det lille ekstra. Vi snakker om mennesker som står på for kundene hver eneste dag, i storm og stille. I Inselo skaper vi- og heier fram disse fantastiske menneskene. De er våre kundereisehelter. Hele vår bedriftskultur handler om å dyrke kundereiseheltene. Vi følger vår verdikode MAGI og Inselo Learning Loop i jakten på de optimale kundereisene.

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024