Nyheter

Inselo løser stor logistikkutfordring for Heimgard

Terje Stokke

2023-04-19
(3 minutter lesetid)
Kundereiseheltene Quyen og Mohammedullah har stått for oppdateringen av software på over 15000 enheter siste 6 uker.
Kundereiseheltene Quyen og Mohammedullah har stått for oppdateringen av software på over 15000 enheter siste 6 uker.

Inselo har hjulpet Heimgard Smarthjem fra en logistikknipe gjennom effektiv håndtering og oppdatering av software på over 15 000 produkter.

Heimgard tilbyr smarte løsninger innenfor alarm, smarthjem og energistyring. I vinter opplevde de en uventet utfordring i leveransekjeden.

Tor Torkveen som jobber som order fulfillment manager i Heimgard forteller sin historie.

-Produsenten endret software på produktene etter at de var sendt til oss. Vi trengte derfor hjelp til å få oppdatert produktene med ny software før vi videresender til kunde. Inselo ble redningen vår, sier Tor

Prosjektleder Lasse Berg i Inselo er stolt over at de fikk hjulpet Heimgard.

- Vi kommer i mål innen fristen takket være våre kundereisehelter Quyen og Mohammedullah. De har sammen stått for testing og konfiguering av over 15 000 enheter på under 6 uker, sier Lasse og applauderer heltene.

-For å få effektivitet oppdaterer vi software på et dusin enheter omgangen. Vi pakker opp 12 enheter og setter inn nettverkskabel og strømadapter. Deretter oppdaterer vi softwaren og resetter enhetene. Tilslutt pakker vi de ned igjen og kontrollerer at serienumre på både eske og enhet stemmer overens. Prosessen er både enkel og komplisert på samme tid, forklarer Lasse.

Heimgard er imponert over løsningsviljen og ikke minst gjennomføringseven til Inselo teamet.

-Inselo er fleksible, dere har snudde dere raskt, er lette å kommunisere med og har levert over all forventning. Tusen takk for hjelpen, sier Tor entusastisk.

Produktene er stilt opp klare for å få oppdatert software

Om din bedrift står i en knipe, elelr trenger hjelp med logistikken. Ta kontakt med oss for en prat. Vi er eksperter på smidig produksjonslogistikk.


Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024