Suksesshistorie NextGenTel

Bransje: Telecom Tjenester: Logistikk, Installasjon, Kundeservice Hvor: Hele Norge

Mål: Optimalisere NGT sine kundereiser og prosesser

NextGenTel AS er et norsk teknologiselskap som tilbyr fiber og trådløst bredbånd i hele Norge. Kundene setter stadig større krav til rask tilgjenglighet og gode kundeopplevelser. I et marked med sterk konkurranse fra store aktører som Telenor og Altibox, krever det en offensiv og innovativ tilnærming for å levere det kundene forventer. Inselo tar denne utfordringen på alvor og bidrar til å skape bedre, og ikke minst effektive kundereiser for NextGenTels kunder. Det gjør vi gjennom å tilby de rette logistikk- og installasjonsløsningene. Inselo letter hverdagen for NextGenTels egen organisasjon, slik at den kan bruke tiden sin smartere og fokusere på egen kjernekompetanse. Ut over den daglige leveransen, utfordrer og hjelper Inselo også NextGenTel med deres utvikling i en verden i rask endring. Det skjer gjennom nye ideer, innsikt og teknologi som bidrar til bedre kundereiser for NextGenTels kunder.

Inselo forenkler hverdagen for NGT's egen organisasjon

9,4 i kundefornøydhet

Inselo har utført titusenvis av installasjoner for NGT med en kundefornøydhet på fantastiske 9,4 av 10.

Logistikk som fungerer

Inselo leverer all logistikk for NGT sine kunder raskt og effektivt med tilnærmet 100% presisjon.

Samarbeid

Inselo og NGT har jobbet tett sammen i snart 10 år og utfordrer hverandre i jakten på forbedring og innovasjon.

Enklere hverdag

Inselo sin kvalitet og ekspertise på automasjon og integrasjoner skaper en enklere hverdag for NGT ansatte

Inselo er rå på integrasjoner! Graden av automasjon, evnen til rask omstilling og kvaliteten på arbeidet de utfører gjør jobben min enklere og mer effektiv 😄Tusen takk!

-- John-Christian Ellefsen | NextGenTel
Bilde av John-Christian Ellefsen
Bilde av en trådløst bredbånd installasjon

Bedre kundereiser

Roy Børsheim som er CCO i NextGenTel har hatt gleden av å samarbeide med Inselo i mange år som partner av NGT på logistikk og installasjon. "Inselo er en fleksibel og partner det er enkelt å samarbeide med. De snur seg raskt og tilpasser seg våre strategiske behov. De utfordrer oss med nye konsepter, som bidrar til høyere kundetilfredshet og dermed lavere kundefrafall. Kundetilfredsheten de får til på installasjon er såpass bra at vi dobbeltsjekket kundetilfredsheten. Vi fikk samme fantastisk gode resultat".

Inselo utfordrer oss med nye konsepter, som bidrar til høyere kundetilfredshet og dermed lavere kundefrafall.

-- Roy Børsheim, NextGenTel

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024