Ikon av en kundereisehelt som monterer

Vi leverer toppratet Installasjon

gjennom våre riksdekkende nettverk av sertifiserte partnere

9,3 av 10 i kundefornøydhet

Det viktigste øyeblikket i kundereisen er når kunden tar i bruk tjenesten for første gang. Det tar vi på største alvor, og lar kommunikasjon og opplæring komme først. Dette kan dokumenteres gjennom våre over 500 000 hjemmebesøk i Skandinavia de siste årene. Kundene gir oss en score på 9,3 av 10 mulige, basert på de siste 100 000 sms-svarene. Vi følger målrettet opp kunder som gir lav score for at vi kontinuerlig skal forbedre oss.

fordi vi fokuserer på opplevelsen og heltene som leverer den

Kundereiseheltene

Våre 500+ lokale installatører som gir alt for kunden, er utvalgt basert på vår verdikode MAGI. Alle partnere får sertifisering, og blir en del av vårt partner success program og Inselo Academy.

HMS & Kvalitet

Vi har strenge HMS retningslinjer og bruker "sikker jobb analyse" aktivt. Alle partnere følger vår Code of Conduct. Vi reviderer sertifiseringer og forsikringer jevnlig.

Sømløs Kundereise

Inselo blir integrert sømløst som en del av din kundereise via API. Du får tilgang til data, og vi kjører jevnlig forbedringsmøter. Vi bruker vår egenutviklede kundereiseplattform mot kunde og partnere.

Kundefornøydhet

Vi måler kundefornøydhet på hvert oppdrag. 55% av alle kundene responderer, og karaktersnittet er på 9,3 av 10 mulige. Vi følger opp kundene systematisk basert på hvilken karakter de gir.

Våre nettverk av installatører

Våre nettverk med 500+partnere installerer en lang rekke produkter. Vi er spesialister på B2C men håndterer også B2B oppdrag. Selv om du ikke finner det du trenger i denne oversikten, betyr ikke det at vi ikke kan levere det. Vi er eksperter på å bygge nye nettverk og gi opplæring til eksisterende nettverk i nye tjenesteområder.

Elektrikere

Vi har tilnærmet landsdekkende nettverk av elektrikere i Norge, Sverige og Danmark. Installerer alt fra solceller, batterier, elbilladere til nye kurser.

Varmepumpe

Vi har landsdekkende nettverk av sertifiserte varmepumpeinstallatører i hele Norge og Sverige.

Teknikere

Vi har landsdekkende nettverk av teknikere som installerer antenner, smarthjem, robotgressklippere og annen elektronikk i hele Norge, Sverige og Danmark

Den unike installasjonsplattformen

Inselo er en installasjonsplattform som er Ekom og elektro sertifisert. Vi håndterer hele prosessen fra bestilling til installasjon og oppfølging. Vi sikrer at alle installasjonspartnere oppfyller våre høye krav til HMS og kvalitet gjennom våre egenutviklede systemer og vårt kompetanseteam. Teamet tilbyr kundeservice, teknisk kompetanse, kvalitetskontroll og opplæring av våre installasjonspartnere og vårt kontaktpunkt for våre oppdragsgivere.

Teknologi i plattformen

I Inselo mener vi at de optimale kundereisene skapes i skjæringspunktet mellom mennesket og teknologi. På teknologisiden har vi derfor utarbeidet et bredt spekter av løsninger som snakker med vårt ordrehåndteringssystem Naevo. Dette betyr full transparent data for våre oppdragsgivere, en selvutviklet partner app for våre installatører og ikke minst et brukervennlig løsning og informasjonsløp for kundene.

Ruteplanlegging

Vår algoritme og kartverktøy hjelper oss med å regne ut beste kjøreruter for våre teknikere. Dette sørger for høyere utnyttelsesgrad og leder til at det blir kjørt færre km i snitt pr oppdrag som bidrar til mindre miljøavtrykk.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024