Bærekraft

 | Nyheter

Inselo er Miljøfyrtårn sertifisert!

Finn Rønning

2024-06-10
(2 minutter lesetid)
Inselo er stolte av å være et Miljøfyrtårn

Inselo tar et stort steg for miljøet: Alle norske selskaper er Miljøfyrtårn-sertifisert!

Inselo er stolte av å kunngjøre at alle våre selskaper har blitt Miljøfyrtårn-sertifisert! Dette er en anerkjennelse av vårt langvarige engasjement for bærekraft og miljøvern.

-Vi er utrolig fornøyde med å ha oppnådd Miljøfyrtårn-sertifiseringen sier Terje Stokke, COO i Inselo.

-Dette er en bekreftelse på at vi tar miljøet på alvor. Vi verdsatt spesielt at sertifisøren satte så stor pris på hvordan vi jobber med bærekraft og gjenbruk for våre oppdragsgivere sier han engasjert.

Miljøfyrtårn er et sertifiseringssystem for bedrifter og organisasjoner som ønsker å dokumentere og forbedre sitt miljøarbeid. For å oppnå sertifiseringen må bedriftene oppfylle en rekke krav, inkludert å ha et system for miljøstyring, sette mål for miljøforbedring og gjennomføre tiltak for å nå disse målene. Miljøfyrtårnsertifisering har på mange måter samme status som ISO 14001 selv om det finnes noen forskjeller på de to sertifiseringene.

-Vi har opparbeidet oss mye kunnskap og erfaring om miljøarbeid gjennom Miljøfyrtårn-prosessen. Miljøfyrtårn-sertifiseringen er et viktig verktøy for oss i vårt arbeid for bærekraft, sier Stian Velund og Per Rinde, Miljøfyrtårn-ansvarlige i Inselo.

Espen sertifisør for Miljøfyrtårn og vår ansvarlige Per Rinde på en rundtur i våre logistikk lokaler

Inselo er forpliktet til å fortsette å forbedre sitt miljøarbeid og bidra til en mer bærekraftig fremtid. Miljøfyrtårn-sertifiseringen er et viktig steg på denne veien.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024