En gutt ligger i sengen og leser et blad

Samfunnsansvar (CSR) i Inselo

God kultur og samfunnsansvar går hånd i hånd

Vår Code of conduct er fundamentet i vårt CSR arbeid. Vi tar ansvar for å bidra i de lokalsamfunnene der vi til stede. Vi skal skape gode arbeidsplasser i Inselo og hos våre partnere. Sammen bygger vi kompetanse og et fellesskap for fremtiden tuftet på gode verdier med kunden i fokus.

Code of Conduct

Vår code of conduct brukes i hele verdikjeden og er fundamentet i vårt arbeid

HMS kommer først

Sikkerhet og helse kommer først. Vi har null visjon om skader og måler H og F verdi.

Ingen korrupsjon

Inselo sier nei til all korrupsjon. Vi har vår egen anti corruption policy.

Miljø

Vi jobber aktivt med bærekraftige tjenester og å få ned vårt karbonavtrykk

Gode arbeidsforhold

Fornøyde ansatte og partnere er en nøkkel for vår suksess. Vi måler dette med partner og medarbeiderundersøkelse og kjører revisjoner av partnere.

Vi kjører jevnlige revisjoner og befaringer for å sikkerstille at våre partnere følger vår code of conduct. Fornøyde mennesker i alle ledd er ekstremt viktig for oss.

-- Kristoffer Jota - Partner Success Ansvarlig

Arbeid med mening

Vi er stolt av at vi skaper magiske øyeblikk gjennom at vi hjelper mennesker gjennom å gi de muligheten til mestring i arbeidslivet. Vi samarbeider i dag med NAV, Nitor og Norasonde Gruppen. Gjennom NAV gir vi mennesker uten arbeid muligheten til å prestere. Vi er stolt av at flere av våre dyktigste kolleger startet hos oss gjennom NAV. Norasonde og Nitor er arbeidsmarkedsbedrifter som hjelper mennesker videre i arbeidslivet. Vi samarbeider med Norasonde på flere prosjekter med blant annet konvertering av parabolantenner for Allente i Oslo området. Nitor har vi inngått et partnerskap med, hvor de i første omgang skal håndtere rengjøring og pakking av kabler for gjenbruk.

Vi hadde ikke vært der vi er i dag, uten Inselo

Joakim Lande i Servicekjeden ser stor verdi i å være en Inselo-partner. “Vi er veldig fornøyde med å være en del av Inselo Community. Det er alltid noen å henvende seg til, enten det er hos Inselo eller andre partnere i nettverket. Inselo gir en trygghet for oppdragsmengde, og at man får oppgjør i tide. Alt av ekstrakostnader kan faktureres via Inselo, i stedet for direkte fra oss til kunde. Inselo gjør det enklere for små bedrifter å vokse.En liten bedrift har vanskeligere for å få til avtaler på egen hånd med store aktører som Telenor og RiksTv. Uten Inselo ville ikke vi ha vært der vi er i dag ."

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024