Bilde av vakker ren norsk natur med hav og fjell i Nordland

Klimautfordring

Vi har ambisiøse mål mot 2030

Løsningene våre bidrar positivt til miljøet

Vi må ta bedre vare på planeten vår. Akkurat nå blør den. Vi i Inselo skal bidra til å få ned utslippene. Vi er stolte av å kunne bidra positivt til miljøet gjennom vårt fokus på å levere og kontinuerlig videreutvikle bærekraftige tjenester for våre kunder. Og vi skal gjøre enda mer! En kundereise er ikke optimal før den er klimanøytral.

Gjenbruk

Inselo er eksperter på returmodeller med testing som fører til høy grad av gjenbruk (90%) og resirkulering (10%). Kortreist logistikk bidrar til lavere utslipp.

Pakkeløsninger

Vi ser alltid etter mer bærekraftige løsninger for pakking og ligger alltid i forkant. Vi samarbeider blant annet med Packoorang.

Energioptimalisering

Vi installerer 10 000 vis av varmepumper og smarthus komponenter i hele Norge og Sverige som gir høyere energioptimalisering i nordiske hjem.

Grønnere kjøring

Vi jobber for å bedre ruteplanlegging og få flere partnere til å bruke elbil for å få ned snitt utslipp pr hjemmebesøk.

Virtuelle besøk

Vi leverer virtuelle besøk og ser på hvordan vi kan flytte besøk fra å bli med fysisk til virtuelt oppmøte som bidrar til mindre behov for kjøring.

Våre klimamål mot 2030

Vi skal gjennom handling påvirke forhold knyttet til egen virksomhet, og stille tydelige og målbare krav overfor leverandører, samarbeidspartnere og oppdragsgivere. Vi skal være ærlige og transparente i vår informasjon og tilnærming til arbeidet med bærekraft, og sette gode, men realistiske mål. Ingen luftslott. Ingen grønnvasking. Inselo har satt seg to tydelige mål mot 2030, hvor baseline er utslippstall fra 2021. Vi skal få ned snittutslippet forbundet med kjøring med minst C% på våre installasjonoppdrag, og oppnå minst X% reduksjon i avfall knyttet til vår logistikkoperasjon.

2024

 
 

X% reduksjon på kjøreutslipp pr installasjonsoppdrag og X% reduksjon av avfall.

2027

 
 

X% reduksjon på kjøreutslipp pr installasjonsoppdrag og X% reduksjon av avfall.

2030

X% reduksjon på kjøreutslipp pr installasjonsoppdrag og X% reduksjon av avfall. .

Vi har de siste 4 årene gjenbrukt over 3800 km med kabler. Dette tilsvarer mer enn kjøreavstanden fra Oslo til ferieparadiset Malaga

-- Terje Skagen Direktør Logistikk
Kart med distanse Oslo til Malaga

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024