Varehandel og retail

Skap en komplett kundeopplevelse

Å lykkes med varehandel fremover, handler i stor grad om å skape den ultimate kundeopplevelsen. Man må levere komplette kundereiser, som kombinerer fysiske butikker med tilstedeværelse på nett. Dagens kunder stiller store krav og forventer hjelp fra en kompetent installatør og god kundeservice, fra de kjøper et produkt til det er ferdig installert. For å komme tilbake som kunde og bli en ekte ambassadører, må kundene oppleve service i toppklasse. De forventer dessuten at varehandel bruker moderne teknologi og følger globale bærekraftstrender. Inselo kan retail, vi hjelper deg å skape den ultimate kundeopplevelsen, og bidrar til å skape en komplett kundereise for dine kunder.

Installasjonstjenester skaper konkurransefortrinn

Om du selger produkter som trenger montering/installasjon, kan du gjennom å tilby komplett pakke øke dine inntekter og skape en bedre kundeopplevelse. Våre helter installerer blant annet varmepumper, elbilladere, robotgressklippere, smarthjem- komponenter, og utfører generelle monteringstjenester. Inselo har Norges beste nettverk av profesjonelle installatører. Våre kundereisehelter scorer 9,3 av 10 på kundetilfredshet.

Hjertet vårt banker for sirkulær logistikk

Basert på dine ønsker og behov og vår kunnskap, tilpasser vi teknologi og prosesser, slik at logistikken fungerer optimalt for kunden, kloden og deg. Vi samarbeider blant annet med Packorang for bærekraftig pakking av paller og pakker. Vi er eksperter på returløsninger, og har drevet med sirkulær-logistikk siden oppstarten i 2011. En bærekraftig returmodell er viktig i dag og vil bli en nødvendighet i fremtiden. Vi mottar i snitt 400 000 returer i året hvor 90% går til gjenbruk og resterende resirkuleres. Vi kan utføre testing, enkel reparasjon, smart repakking med moderne bærekraftige løsninger og gode innkjøpsordninger.

Kontakt oss for en grønn prat

Smart kundeservice med en magic touch

Bruk ekte helter i din kundeservice, i stedet for en chatbot som 39% av kundene irriterer seg over. Inselos kundereisehelter har lang erfaring og er eksperter på å håndtere hele eller deler kundeservice- arbeidet for våre oppdragsgivere. Vi tilpasser oss deres behov og integrerer oss med deres systemer for å løse deler av kundereisen eller overflow oppgaver. Gjennom vårt smart kundeservice- konsept får du kun variable kundeservice- kostnader, betalt enten per time eller per henvendelse. Vi har bred erfaring med å drive salg, kundeservice og rådgivning for kunder over telefon og ved hjelp av Techsee over video. Vi lover å være dine aller beste ambassadører og utfordre dere i jakten på å optimaliserte kundereiser som gir høyere kundefornøydhet, høyere inntekter og ofte lavere kostnader.

Lær mer om vårt kundereisesenter konsept

Lær mer om Inselo og våre konsepter

Laptops på et arbeidsbord med tekniske duppeditter

Kundereise

Vi har verktøy og kompetanse til å hjelpe deg å optimalisere dine kundereiser. La oss starte med en kundereise design workshop.

Kundereisemedarbeidere i Inselo

Kundeservice

Inselo leverer et bredt spekter av modulære kundeservice og backoffice tjenester som gjør din hverdag enklere

Kundereisehelt på logistikk smiler lent mot en gaffeltruck

Logistikk

Vi sørger for at logistikken alltid fungerer, uavhengig av volum og svingninger. Vi er eksperter på bærekraftige returmodeller

Parabolmontør stiller inn antenne

Installasjon

Vi har et riksdekkende nettverk av sertifiserte, førsteklasses teknikere innen blant annet varmepumpe og elektro.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter vil gi deg mer fornøyde kunder, øke inntektene dine og redusere kostnader og risikoprofil. Jeg brenner for opplevelser og samler på magiske reiseøyeblikk. Det jeg elsker med å reise, er møtene med nye kulturer og mennesker. Det gir meg nye perspektiver og er sunt for sjelen. Jeg er utdannet siviløkonom, og har 15 års variert arbeidserfaring fra økonomi, risiko, forretningsutvikling og ledelse fra SN Power, ABB, Infocare og nå i Inselo. Når du kontakter meg, møter du en positiv, genuin, kreativ og analytisk person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift. Jeg vil jobbe for at enda flere kunder skal oppleve magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg, sammen finner vi den beste løsningen. Vennlig Hilsen

Terje Stokke

COO | Inselo Gruppen
Tel: +47 945 23 841

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024