Kundereiseløsninger Installasjon, logistikk og kundeservice

Dette gjør vi

Vi hjelper dine kunder!

Vi optimaliserer kundereisene sammen med dere

Vi er et agilt kunnskapshus som tilbyr skreddersydde løsninger for å optimalisere prosesser og gi dine kunder en bedre kundereise innen supply chain, installasjon og kundeservice. Vi har bred industriell erfaring og innovative evner til å tenke nytt, noe som gir oss en unik forståelse for hele kundereisen og livssyklusen til dine produkter. Vi er fleksible og tilpasser oss våre oppdragsgiveres strategi. La oss samarbeide om å tegne og optimalisere prosessene og kundereisene sammen, slik at du kan få et forsprang på dine konkurrenter

  • Løsningsforslag basert på rett kompetanse og teknologi tilpasset din strategi

  • Vi vokser og utvikler oss sammen i jakten på magiske kundeopplevelser

  • Vi påvirker hele din tredelte bunnlinje positivt og skaper høyere konkurransekraft

Våre tjenesteområder

Tjenesteområdene er modulbaserte og blir tilpasset din bedrifts strategi. Basert på tjenestene, utvikler vi spennende konsepter som optimaliserer kundereisene og skaper flere magiske kundeopplevelser. Vi starter gjerne med en pilot som et utgangspunkt for videre samarbeid.
Inselo leverer smartere kundeservice tjenester

Kundeservice

Vi hjelper deg med alt fra salg, virtuell rådgivning og kundeservice til back office- oppgaver. Vi setter sammen tjenestespekter og team tilpasset ditt behov. La våre kundereisehelter gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder.

Inselo leverer smarte logistikkløsninger for store og små bedrifter

Logistikk

Vi er en uavhengig og fleksibel 3PL partner som gjør din hverdag enklere, ved at vi løser dine logistikkutfordringer. Vi er eksperter på bærekraftige returløsninger og bidrar positivt til din tredelte bunnlinje.

Inselo leverer topprated installasjon i hele skandinavia

Installasjon

Vi har et landsdekkende nettverk av førsteklasses elektrikere, handymen og varmepumpemontører. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag, og snittet av de siste 100 000 registrerte svar er imponerende 9,3 av 10.

Optimalisering av kundereiser og prosesser

Vi mener at den optimale kundereisen skapes i skjæringspunktet mellom menneskene som er involvert og de teknologiske løsningene som blir valgt. Vi designer løsningsforslag hvor vi bruker eksisterende software der det finnes, og utvikler egne løsninger der det trengs. Ved hjelp av roboter og integrasjoner, får vi gamle og nye systemer til å fungere sammen. Vi tar alltid med oss kundeperspektivet og tenker bærekraft i alt vi gjør. En kundereise er ikke optimal før vi skaper kundemagi og den er klimanøytral.

Produkt Livssyklus Management

Ha kontroll på hele livsløpet til dine produkter. Vi leverer analyse, prosessforbedring, it-utvikling og ferdige systemløsninger for kontroll på hele livsløpet fra innkjøp til retur, gjenbruk og end of life.

Suksesshistorie RiksTV

Vår første kunde og suksesshistorie er RiksTV.

Få et fortrinn i din bransje

Ved hjelp av våre tjenester kan selskaper i de fleste bransjer skape konkurransefortrinn gjennom å optimalisere sine kundereiser og skape bedre kundeopplevelser. Våre løsninger bidrar til potensielt høyere inntekter, bedre marginer og lavere risiko.

Internett, TV & Mobil

Endringene i bransjen krever nye måter å tenke kundeopplevelse på. Inselo hjelper deg med sammensatte konsepter innen installasjon, logistikk og kundeservice.

Netthandel

Skalering, kundeopplevelse og en bærekraftig profil og logistikk er nøkkelen for suksess fremover. Inselo hjelper netthandler med alle disse utfordringene.

Retail

Kundene er kravstore, og man må kombinere tilstedeværelse fysisk og på nett. Kundene forventer hjelp både med installasjon og montering. La oss hjelpe deg.

Energibransjen

Store endringer i bransjen med inntog av blant andre Tibber. Gode kundeopplevelser og det å kunne hjelpe kunden aktivt, blir viktigere enn noen gang. Vi har løsningene.

Bygg, industri og installasjon

Sterk konkurranse og krav til effektivisering og gode kundeopplevelser utfordrer deg. Inselo har løsninger som hjelper enhver bedrift med disse utfordringene.

Forsikring og bank

Kunder er mindre lojale enn før.En god kundepleie hvor du aktivt hjelper og gir råd, er nøkkelen til å skape konkurransefortrinn. Vi har løsningene.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024