Kundereiseløsninger Installasjon, logistikk og kundeservice

Dette gjør vi

Vi hjelper dine kunder!

Vi optimaliserer kundereisene sammen med dere

Inselo tilbyr løsninger som gir dine kunder en bedre kundereise, og bidrar til økt konkurransefortrinn for din bedrift, innen kundeservice, logistikk og installasjon Fleksibilitet og tilpasning til våre oppdragsgiveres strategi er vårt mantra. Vi har bred kompetanse og operasjonell kapasitet og styring til å løse og støtte enhver bedrifts utfordringer. Vi mener at den optimale kundereisen skapes i skjæringspunktet mellom menneskene som er involvert og de teknologiske løsningene som blir valgt. La oss tegne og optimalisere kundereisene sammen slik at du kan få et forsprang på dine konkurrenter.

  • Løsningsforslag basert på rett kompetanse og teknologi tilpasset din strategi

  • Vi vokser og utvikler oss sammen i jakten på magiske kundeopplevelser

  • Vi påvirker hele din tredelte bunnlinje positivt og skaper høyere konkurransekraft

Suksesshistorie RiksTV

Vår første kunde og suksesshistorie er RiksTV.

Våre tjenesteområder

Tjenesteområdene er modulbaserte og blir tilpasset din bedrifts strategi. Basert på tjenestene, utvikler vi spennende konsepter som optimaliserer kundereisene og skaper flere magiske kundeopplevelser. Vi starter gjerne med en pilot som et utgangspunkt for videre samarbeid.
Inselo leverer smartere kundeservice tjenester

Kundeservice

Vi hjelper deg med alt fra salg, virtuell rådgivning og kundeservice til back office- oppgaver. Vi setter sammen tjenestespekter og team tilpasset ditt behov. La våre kundereisehelter gjøre hverdagen enklere for deg og dine kunder.

Inselo leverer smarte logistikkløsninger for store og små bedrifter

Logistikk

Vi er en uavhengig og fleksibel 3PL partner som gjør din hverdag enklere, ved at vi løser dine logistikkutfordringer. Vi er eksperter på bærekraftige returløsninger og bidrar positivt til din tredelte bunnlinje.

Inselo leverer topprated installasjon i hele skandinavia

Installasjon

Vi har et landsdekkende nettverk av førsteklasses elektrikere, handymen og varmepumpemontører. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag, og snittet av de siste 100 000 registrerte svar er imponerende 9,3 av 10.

Teknologiske løsninger for kundereisen

Vi bruker et sett av teknologiske løsninger i våre konsepter hvor noen er selvutviklet mens andre er spesifikt valgt for å løse en spennende utfordring i kundereisen. Om du ønsker demo på en eller flere av våre løsninger ikke nøl med å ta kontakt

Få et fortrinn i din bransje

Ved hjelp av våre tjenester kan selskaper i de fleste bransjer skape konkurransefortrinn gjennom å optimalisere sine kundereiser og skape bedre kundeopplevelser. Våre løsninger bidrar til potensielt høyere inntekter, bedre marginer og lavere risiko.

Internett, TV & Mobil

Endringene i bransjen krever nye måter å tenke kundeopplevelse på. Inselo hjelper deg med sammensatte konsepter innen installasjon, logistikk og kundeservice.

Netthandel

Skalering, kundeopplevelse og en bærekraftig profil og logistikk er nøkkelen for suksess fremover. Inselo hjelper netthandler med alle disse utfordringene.

Retail

Kundene er kravstore, og man må kombinere tilstedeværelse fysisk og på nett. Kundene forventer hjelp både med installasjon og montering. La oss hjelpe deg.

Energibransjen

Store endringer i bransjen med inntog av blant andre Tibber. Gode kundeopplevelser og det å kunne hjelpe kunden aktivt, blir viktigere enn noen gang. Vi har løsningene.

Bygg, industri og installasjon

Sterk konkurranse og krav til effektivisering og gode kundeopplevelser utfordrer deg. Inselo har løsninger som hjelper enhver bedrift med disse utfordringene.

Forsikring og bank

Kunder er mindre lojale enn før.En god kundepleie hvor du aktivt hjelper og gir råd, er nøkkelen til å skape konkurransefortrinn. Vi har løsningene.

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

@Inselo 2023