Distribusjonssenter

Effektiv fulfillment partner sentralt på østlandet

Enkelt og bærekraftig

Rask og fleksibel fulfillment muliggjør vekst. Med over 11 års erfaring, vil våre distribusjonsløsninger hjelpe deg med å forbedre dine logistikkoperasjoner og kundereiser. Vi leverer skreddersydde løsninger for mottak, lagring, produkttilpassning og konfigurasjon til plukk og pakk. Våre lager og produksjonslokaler ligger på Skedsmokorset rett utenfor Oslo.

Agil logistikk partner

Vi kan logistikk og tilpasser oss dine behov, og håndterer alle dine volumsvingninger.

Bærekraftig

Vi velger alltid det mest bærekraftige materialet og fraktalternativet.

Kompetanse

Vi har bred logistikk og systemkompetanse som bidrar til å effektivisere din logistikk.

Lagerløsninger og mottak som dekker dine unike behov

Våre oppdragsgiveres lagerbehov er unike. Vi leverer derfor både standardisert lagring med lav kost, til full skreddersøm. Dette skaper positive synergier for våre oppdragsgivere.

70 000 palleplasser

Du kan sikre dine varer og enkelt vokse sammen med oss. Vi tar oss av mottak, lagring og har full kontroll på alle dine produkter. Vi har tilgang til 70 000 standardiserte palleplasser i Bring sine hypermoderne lagerlokaler. Vi mottar kontinuerlig produkter og har full kontroll igjennom vårt moderne lagerstyringssystem. Mottak registreres løpende, slik at produktene blir tilgjengelige for plukk og pakk raskt. Dette skaper en trygghet for deg og din bedrift.

Skreddersydd teknisk lager

Vi har et eget fleksibelt lager for tekniske produkter. Her skreddersyr vi lagerløsninger med de åpningstider og servicegrad som er nødvendig. Lageret driftes av personell med teknisk kompetanse som kan jobbe i ditt system om nødvendig. Her har vi eget mottak for teknikere og montører med rask tilgang på varer og retur 24 timer i døgnet. Vi håndterer blant annet Telia sitt tekniske lager for alt av utbygging og service av fiber og 5G nettet i Norge.

Fleksibel og sømløs utsendelse tilpasset dine behov

Bærekraftig plukk og pakk

Vi tilpasser rutinene etter dine behov. Vi plukker, pakker og sender våre kunders bestillinger effektivt. Vi har også tilgang til autostore om vi finner dette mest kostnadseffektivt for din leveranse. Vi er eksperter på å å snu oss fort, og kan skalere opp raskt om det er behov for dette, og sørger for å opprettholde SLA selv i travle sesongperioder. Vi har fokus på bærekraftig pakking, med rett pakkemateriell og størrelser tilpasset forsendelsen.

Transportøruavhengige

Vi er transportøruavhengige og samarbeider blant annet med transportører som Bring, HeltHjem, PorterBuddy, DHL og StorOslo. Vi har fremforhandlet gode priser igjennom våre gode fraktavtaler. Vår uavhengighet og fleksibilitet gir deg en unik mulighet til optimalisering av både kost og valgfrihet for deg og dine kunder.

Produksjonslogistikk

Ferdigmonterte og konfigurerte komponenter som sendes fra lager til kunden eller byggeplassen bidrar til en enklere oppkobling og igangsetting. Dette effektiviserer installasjonen og vil bidra til å kutte kost og øke kundetilfredsheten. Hver montering og konfigurering er forskjellig og krever en agil tilnærming med effektiv arbeidskraft. Vi i Inselo har bred erfaring med produksjonslogistikk for tekniske produkter. Vi konfigurerer, gjennomfører produksjon, montering og testing av dine tekniske produkter før utsendelse.. Vi tilpasser alltid produksjonsrutiner etter våre oppdragsgiveres unike behov.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024