Netthandel

Risikofri skalering er nøkkelen for netthandelsbedrifter

Netthandelsbransjen opplevde i 2020-21 ekstrem vekst. Nå flater veksten ut. Det er viktig å kunne håndtere kraftige volumsvingninger når det kommer til logistikk og kundeservice. Samtidig settes det større og større krav til bærekraftige logistikkmodeller som tar hensyn til miljøkostnader, spesielt knyttet til returer. 15 % av kundene får i dag dårlig samvittighet og angrer på kjøp over nett. Dette tallet vil øke. For å bygge en suksessfull netthandel for fremtiden, trenger man en bærekraftig businessmodell. Inselo leverer logistikk og tjenester innen kundeservice som hjelper deg med disse utfordringene. Vi kaller det smart netthandel. Om du allerede driver en netthandel eller vurderer å starte opp, bør du prate med oss.

Kundevennlig

Kultur som setter kunden og bærekraft først

Modulært

Tilpasser tjenester etter din drift og ditt kundereise-behov

Sømløst

Vi er rå på integrasjoner og design av kundereiser

Lav risiko

Variable kostnader og kort oppsigelsestid.

Smart netthandel

Vi leverer logistikk og kundeservice tjenester som er tilpasset dine driftsbehov. Kun 1000 kroner i fast betaling, alt annet er variabelt og kan skaleres. Vi har en enkel oppstarts- og implementeringsprosess og automatiserer alt som automatiseres kan! Med Inselo hopper du på og av reisen når du vil. Vi har ingen bindingstider. Risikofritt for deg!

Våre logistikk- tjenester

Vi sørger for at logistikken din fungerer, og kan håndtere alt. Vi løser alt fra enkle, skalerbare oppdrag med standardiserte løsninger til de mest komplekse logistikkutfordringer. Målgruppen vår spenner fra små startups til store selskaper fra et bredt spekter av bransjer. Vi mener det optimale skapes i møtet mellom mennesker og teknologi. Derfor fokuserer vi på kultur og IT som fører til at logistikkprosessen flyter sømløst. Målet er å bidra til en mer lønnsom og bærekraftig logistikk og en enklere hverdag .

EN kundereisehelt monterer

Konfigurering, montering og testing

Vi konfigurere, gjennomføre enkel produksjon, montering og testing av dine produkter før utsendelse. Dette bidrar til bedre kundereiser gjennom mindre feil og en bedre brukeropplevelse.

Våre kundeservice tjenester

Våre kundereisehelter i Kristiansand og på Berger leverer et bredt spekter av salgs- og kundeservice tjenester via telefon, video, chat, sosiale medier og email for små og store oppdragsgivere. Vi bruker det virtuelle hjelpeverktøyet TechSee, som gir oss uante muligheter til å hjelpe kunden raskere, uansett hvor de befinner seg. Våre fantastiske helter setter alltid kunden først, og har solid salgskompetanse. Heltene gir alt for å skape magiske øyeblikk for dine kunder. De har fokus på god rådgivning og ønsker å overraske kunden positivt. Tjenestespekteret er modulbasert og blir tilpasset dine kundereiser og behov.

Oversiktsbilde av vårt kundesenter i Kristiansand

Kundeservice

Med god kundeservice vil du holde på kundene dine lenger. Vår unike ansettelses- og onboardingprosess skaper kundereisehelter som blir dine beste ambassadører. Med bred operasjonell kompetanse forstår vi behovene til din bedrift og dine kunder bedre enn et tradisjonelt call center vil klare. Vi leverer kundeservice via telefon, chat, sosiale medier, epost, og bruker det virtuelle hjelpeverktøyet TechSee for bedre service.

Installasjonstjenester skaper konkurransefortrinn

Om du selger produkter som trenger montering/installasjon, kan du gjennom å tilby komplett pakke øke dine inntekter og skape en bedre kundeopplevelse. Våre helter installerer blant annet varmepumper, elbilladere, robotgressklippere, smarthjem- komponenter, og utfører generelle monteringstjenester. Inselo har Norges beste nettverk av profesjonelle installatører. Våre kundereisehelter scorer 9,3 av 10 på kundetilfredshet.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024