Integrasjoner gjort enkelt

Sammenkoblede løsninger optimaliserer kundereiser

Vi integrerer det som integreres kan

For å skape sømløse kundereiser hvor flere systemer ofte må være i bruk, handler det om å få systemene til å snakke sammen. Integrasjoner handler om å flytte data fra et system, til et annet. Når to systemer er integrert snakker de sammen og data tilgjengeliggjøres frem og tilbake mellom systemene. Inselo fokuserer på å optimalisere kundereiser og vi har derfor utviklet en ekspertise på integrasjoner. Vi er integrert mot over 300 systemer. Vi lover at det er lett å integrere seg mot Inselo. Om du ikke får det til selv kan vi hjelpe deg.

Transparent dataflyt

Gjennom gode integrasjoner er våre oppdragsgivere kontinuerlig oppdatert i sine egne systemer på status.

Sammenkoblet

Gjennom integrasjoner sammenkobler vi det beste av egne og tredjepartssystemer som gir den totalt beste kundereisen for dine kunder.

Kundeopplevelsen

Integrasjoner mellom systemer skaper en bedre og raskere flyt som gjenspeiles i en bedre kundeopplevelse

Kostnadseffektivt

Integrasjoner skaper mindre manuelle arbeidsprosesser i hele verdikjeden for dere, oss, våre partnere og ikke minst kunden.

Inselo er rå på integrasjoner! Graden av automasjon, evnen til rask omstilling og kvaliteten på arbeidet de utfører gjør jobben min enklere og mer effektiv 😄Tusen takk!

-- John-Christian Ellefsen | NextGenTel
Bilde av John-Christian Ellefsen

Integrasjoner gjort enkelt

I Inselo bruker vi både internt utviklet programvare ofte i kombinasjon av tredjepartutviklet software. Alt er sammenkoblet for å skape den beste brukeropplevelsen og bidra til å skape optimale kundereiser. Det er lett å integrere seg mot Inselo. Vi har utviklet standard APIer mot både vårt selvutviklede logistikksystem og vår kundereise plattform for vår installasjonsvirksomhet. Disse plattformen er igjen integrert mot en mengde tredjeparts systemer. Det vil for en utvikler ikke ta mange timene å koble seg opp mot oss. Vi har et eget team av IT utviklere som kan være behjelpelige ved behov. Vi kan også skreddersy integrasjoner for deg om dette blir nødvendig for å skape den beste opplevelsen.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024