Elektrikertjenester

Vi har landsdekkende nettverk av elektrikere med dokumentert høy kundetilfredshet

Vi hjelper dine kunder med elektrikertjenester

Vårt landdekkende nettverk av proffe elektrikerpartnere utfører oppdrag innen elektrisk installasjon og servicearbeid i hjem og bedrifter. Vi samarbeider med og installer for kjente merkevarer som blant annet Elkjøp, Tibber, Eva Smarthjem, Jula, Power, Whiteaway sine kunder. Trenger dine kunder hjelp med elektrikerarbeid, ta kontakt med oss. Vi kan også motta bestillinger på installasjon direkte fra kunde i vår egen nettbutikk.

Bli Oppdragsgiver

Du selger

Oppdrag sender du automatisk via vårt standard API eller legges inn manuelt i vår kundeportal.

Enkel prismodell

Du fakturerer kunden for hovedtjenesten. Vi fakturerer kunden eventuelle tillegg etter utført installasjon.

Kundereisen

Vi tar over ansvaret for kundereisen for deg, booking, oppfølging av kunde og montør. Vi måler kundefornøydhet på alle oppdrag.

Autorisert partnere

Vi har landsdekkende nettverk av lokale og sertifiserte kundereisehelter med dokumentert høy kundetilfredshet.

Eksempler på elektrikertjenester

Vi har nettverk av over 50 lokale elektrikerfirmaer i hele i Norge, som gir alt for kundene. Alle våre partnerselskaper gjennomgår vår interne onboarding og sertifiseringsprogram. Vi kan ved behov tilby kundene videobefaring ved hjelp av verktøyet TechSee. Vi er spesialister på å skape en god kundereise med standardiserte pakker som dekker de fleste behov. Vi måler kundetilfredshet på mellom 0-10 på alle oppdrag. Vi har et snitt på 9,3 av 10. Våre partnere benchmarkes mot hverandre. Vi har vi et ekstra fokus på opplæring og gi kunden det lille ekstra. Med Inselo er dine kunder i trygge hender.

Elbillader

Vi kan installere elbilladere for dine kunder med en basispakke i bunn som dekker de fleste behov. Eventuelle tillegg fakturer vi. Vi installerer blant annet Zaptech, Easee, Amina, Wallbox.

Dekningssøk i hele Norge

Velge type tjeneste og skriv inn ønsket postnummer for å se om vi har dekning hos deg.

Velg type installatør

Angi ditt postnummer

Hola!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Jeg kan fortelle deg mer om våre modulbaserte og skalerbare kundereisekonsepter. De vil garantert påvirke kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil i din bedrift positivt. Jeg har 20 års erfaring innen forretningsutvikling, coaching og ledelse, og har blant annet bygd opp salgsteam og kundesenter for Norges Energi og Phonero. Jeg er en chilensk energibunt og fotballentusiast bosatt i Kristiansand. Når du kontakter meg, møter du en livsglad, genuin, kreativ menneskekjenner som er klar for for å finne de beste løsningene for din bedrift. Jeg lykkes når dine kunder opplever magi i møtet med din merkevare. Gleder meg til å høre fra deg. Vennlig Hilsen

Mauricio Campos

Forretningsutvikler | Inselo Gruppen
Tel: +47 473 72 799

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024