Retursenter

Retur er komplisert. La oss håndtere din returprosess.

Sømløs og bærekraftig retur

En bærekraftig returmodell er viktig i dag og vil bli en nødvendighet i fremtiden. Vi har jobbet med retur siden 2011 og mottar 400 000 returer i året. Med Inselo får du retur håndtert lokalt i Norge. Vi har kompetansen og systemene for en å skape en sømløs returprosess fra kunden til produktene når vårt retursenter. Gjennom industrielt håndverk sikrer vi deretter restverdi, slik at retur produkter kan gjenbrukes av neste kunde.

Kundefornøydhet

Behold kunder med en smart sømløs og brukervennelig returprosess

Bra for miljøet

Gjenbruk produkter. Bra for miljøet og ditt omdømme

Effektivt

Reduser tid gjennom effektiv logistikk og mindre behov for kundehåndtering.

Komplett returprosess med system og håndtering

Det har aldri vært enklere å få en sømløs returprosess. Enkelt og papirfritt for kunden. Full kontroll for deg. Vi leverer en komplett returreise, som kombinerer markedets beste software og vår returhåndtering.

Slik fungerer retur ved gjenbruk av varer

Vi vet at retur er komplisert og tidskrevende, og må tilpasses våre forskjellige oppdragsgiveres unike behov. Alt blir systemkontrollert. Se eksempel på en 3 stegs prosess fra vi mottar returvaren som går til gjenbruk tilpasset for en av våre oppdragsgivere under.

Sjekk og vask

Vi registrerer, gjør en grundig sjekk og vask av produktet. Skal produktet til test eller rett til gjenbruk?

testing av returprodukter

Testing

Vi tømmer produktet for gammel data i henhold til GDPR. Vi analyserer og tester deretter produktet. Testede produkter går enten videre til klargjøring, til reprasjon eller til gjenbruk.

Klargjøring

Vi konfiguerer og gjør produktene klare og like fine som nye igjen før de repakketeres. Produktene er nå klare til å bli brukt av nye fornøyde kunder.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024