Utvalgte logistikksystem

Sammensatt system-stack som håndterer det meste

Reduserer manuell logistikkhåndtering med opptil 80%

Inselo har i samarbeid med sine partnere utviklet en plattform som består av flere nøye utvalgte systemer. Alt er integrert med hverandre, for å sikre høy grad av automatisering. Resultatet er en levende plattform som gir et perfekt utgangspunkt for din drift. Den vil gjøre hverdagen din enklere og mer effektiv, gjennom en smartere håndtering av logistikken.

Helhetlig logistikkløsning

Vi har valgt og satt sammen de beste systemene for deg.

Mindre manuell håndtering

Noen av våre kunder har kuttet manuell håndtering med 80%

Bedre kundereiser

Smartere løsninger gir mindre feil og resulterer i logistikk som fungerer.

Logistikk helter

Med gode systemer er det enklere og morsommere å være en logistikk helt.

Logistikkplattformen

Inselo har i samarbeid med sine partnere utviklet en plattform som består av flere nøye utvalgte systemer innen innkjøp, netthandel, lagerhåndtering, returer, betalingsløsninger og regnskap. Alle systemene snakker sømløst sammen. Resultatet er en levende plattform som gir et perfekt utgangspunkt for din drift. Noen av våre oppdragsgivere har ved hjelp av vår systemløsninger redusert manuelt arbeid med 80%.

Ongoing logo med logistikk ansatt

Ongoing WMS System

Vi bruker OnGoing WMS system, som er enkelt å sette opp og endre, slik at det matcher våre kunders behov. I tilegg er det integrert med de aller fleste kjente systemer og webshop-er.

Hei!

Ta kontakt med meg for en hyggelig prat. Våre modulære og skalerbare kundereisekonsepter vil positivt påvirke din kundefornøydhet, inntekter, kostnader og risikoprofil. Jeg heter Finn, er født og oppvokst på Grefsen, men har vært bosatt på Hamar siden jeg fullført lærerutdanningen. Men mitt drømmeland, og hvor jeg føler meg mest levende er Hamarøy og Lofoten. Jeg har over 30 års erfaring fra IT og konsulentbransjen, og har blant annet etablert og ledet konsulentselskaper i Norge og internasjonalt med operasjoner i 29 land. Når du kontakter meg, møter du en aktiv, livsglad, genuin, kreativ person som brenner for å sette sammen den beste løsningen for din bedrift i jakten på optimale kundereiser. Gleder meg til å bli din guide til en enklere hverdag. Vennlig Hilsen

Finn Rønning

Growth Manager | Inselo Norge
Tel: +47 901 97 202

Kontakt vår rådgiver

Skjemaet kan ikke brukes til å bestille installasjon, klikk her for support.

Send inn

Inselo er en forretningspartner som brenner for de optimale kundereisene. Vi leverer løsninger innen logistikk, installasjon og kundeservice for både store og små selskaper i hele Skandinavia.

Kontakt

2300 5990
support@inselo.no

Adresse

Inselo Norge AS
Vige Havnevei 4
4633 Kristiansand
@Inselo 2024